BARCELONA MASAJE

MASAJES ORIENTALES DESDE 20€

Serveis Parelles i 4 mans, Centre de Massatges Barcelona.La seva cita amb el benestar més oriental.

Vol gaudir d'un massage ara mateix? per oblidar-se de tot per un moment? Deixi a un costat l'estrès les obligacions i la rutina, i acudeixi BARCELONA MASSATGES, probablement un dels millors centres de  teràpies orientals  a la ciutat.

Sentirà l'equilibri del seu cos i la seva ment, eliminat aquestes tensions que afecten al seu estat de salut i afavorint el seu benestar fins a límits que mai hagués imaginat. ¡Atreviu-vos!

 Al centre de teràpies té una àmplia experiència com a centre de massatges, ofereix una àmplia gamma de serveis que combinen la salut i el benestar. Les mans de les nostres massatgistes expertes posen tot el seu cos per activar el flux d'energia. Creant  harmonia física i sensorial.

En el nostra centre de tractaments corporals, descubrira l'àmplia gamma de tècniques disponibles que oferim massatege Xinès, shiatsu y  tailandès, servei de sauna i dutxes disponible.

Especialistes massatges a 4 mans i parelles, sauna i dutxa tot inclos  amb el nostre servei.

Per sentir la màxima relaxació amb un tractament oriental  o amb la teva parella, preus sensa competencia ( 25€/h), o 4 mans (50€/h) descobreix  tot el benestar dels nostres Serveis de tractaments corporals.  Som el teu centre desalut i benestar utilitzant exclusivament tècniques naturals.

Estàs preparat per descobrir una nova dimensió emocional? Entra a  MASSATGES BARCELONA està obert per a tu.

Visiti el seu centre a la  ciutat innecessària cita previa obert tos el dies de  9:30h 22h.

DIRECCIÓ: C/ Mallorca 360 Local Comercial. Entre C/ Napols i C/ Roger de Flor CP: 08013, BCN. Aparcament 25m. Tocant Sagrada Familia

METRO L5 y L2 SAGRADA FAMILIA

MAPA    CONTACTE mail


Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram